June 18, 2018
You can use WP menu builder to build menus

Nakon gotovo dva mjeseca priprema, sezona za rukometašice Budućnosti zvanično počinje – u „Morači” će se danas i sjutra igrati prvi turnir Regionalne lige, na kojem pored petostrukog uzastopnog šampiona učestvuju i Danilovgrad, Krim i Metalurg.

Po novom, neobičnom sistemu takmičenja, odigraće se šest turnira, nakon kojeg samo najgora ekipa neće nastupiti na fajnl-foru. Osim četiri tima koji će sjutra nastupiti, u ligi je i hrvatska Podravka.

Tim Dragana Adžića večeras u 19 časova igra protiv Krima, a sjutra će se u istom terminu sastati sa Metalurgom. Sa te dvije ekipe će se sastati i filijala „plavih”, Danilovgrad, koji oba meča igra u 17 časova.

„Krim i Metalurg su znatno oslabljeni u odnosu na prošlu sezonu, ali moramo da iskoristimo ove provjere na najbolji način, jer nema mnogo vremena do početka Lige šampiona. Ne treba da razmišljamo o protivnicima, već samo o tome da podignemo nivo igre i da nastavimo sa taktičkim uigravanjem za najvažnije takmičenje“, istakla je Milena Knežević.

Podgoričankama će ovo biti prvi, a ujedno i posljednji zvanični mečevi pred početak Lige šampiona i gostovanje Vardara u „Morači” 19. oktobra.

Adžić i njegove izabranice u ponedjeljak putuju u Hrvatsku, gdje će odigrati prijateljske mečeve sa Lokomotivom i Podravkom, a po povratku u Podgoricu će sparingovati i sa juniorima Lovćena.

Uzgred, nekoliko igračica će sa reprezentacijom Crne Gore 8. oktobra odraditi zajednički trening, a dan kasnije i odigrati prijateljski meč sa Slovenijom.

Danas

Danilovgrad – Metalurg (17)

Budućnost – Krim (19)

Sjutra

Danilovgrad – Krim (17)

Budućnost – Metalurg (19)

Nema komentara