June 19, 2018
You can use WP menu builder to build menus

Nakon zvanicne potvrde od strane Sportskih objekata Podgorice, da ce SC „Moraca“ biti zatvorena zbog rekonstrukcije u ovom periodu, baraz utakmica Crne Gore i Hrvatske ce se odigrati u Sportskom kompleksu „Verde“ 14.06.2018. godine sa pocetkom u 20 casova.
Rukometni savez Crne Gore nije uspio i pored svih napora i pokusaja da utakmicu muskih seniorskih reprezentacija Crne Gore i Hrvatske odigra u SC „Niksic“ 14.06.2018. godine.
Naime, problem za odigravanje ove kvalifikacione utakmice u Niksicu je nedostatak smjestajnih kapaciteta u gradu pod Trebjesom koji su propisani Propozicijama EHF, (kvalitet hotela, struktura soba…)
Rukometni savez Crne Gore je nakon obavjestenja od Sportskih objekata Podgorice, pokusao da dobije odobrenje da selekcija Hrvatske bude smjestena u Podgorici, a da se utakmica igra u Niksicu, ali u skladu sa Propozicijama EHF, gdje je navedena minimalna razdaljina izmedju hotela i dvorane gdje se igra utakmica (25km) nismo dobili pozitivan odgovor od strane Evropske Rukometne Federacije.
Ovim putem pozivamo sve navijace da 14.06.2018. budu u Sportskom kompleksu „Verde“, da pruzimo podrsku nasoj reprezentaciji i izborimo plasman na Svjetsko prvenstvo koje zajednicki organizuju Danska i Njemacka.

Nema komentara